Concert lansare album STRADAVARIUS III STRADAVERSE @ Urban Place, Oradea

STRADAVARIUS în concert pentru prima dată în Oradea! Sâmbătă, 24 septembrie 2022 sunteți așteptați la Urban Place la concertul de lansare a albumului STRADAVARIUS III STRADAVERSE – o compilație de 15 track-uri, cu peste 20 de artiști! Albumul este intitulat STRADAVERSE deoarece conține versuri din universul străzii diferite, spuse pe o muzică de cartier, făcută să dai din cap, dar plecată din suflet – muzică din stradă, underground. Faimoasa brigadă va fi reprezentată pe scenă de către SIȘU, STRES, PHUNK B, CRETZU, D-TRONE, ZEZE și DJ TECKO STARR! Warm-up-ul va fi asigurat de DJ KLAUS EB la viniluri și în deschidere va cânta PAC. Setlist-ul va cuprinde multe piese noi, dar și de pe Stradavarius I și II, precum și hituri solo sau colaborări ale membrilor brigăzii.

De asemenea, vă așteptăm să filmăm împreună varianta live a single-ului Nu știu, n-am văzut nimic!

Evenimentul va începe la ora 20:00 și este produs de Stradavarius și Rebel Music.”

Locație:
Urban Place, Piața Unirii 2-4, Oradea, Romania

Cumpărați bilete de la IaBilet:
https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-concert-stradavarius-live-78589

Mai multe detalii:
https://www.facebook.com/events/1131021640953762

DJ Klaus EB prezintă mixul “Înapoi la discotecă”

dj_klaus_eb-inapoi_la_discoteca_burn_residency_mix-webcover_ro

„Înapoi la discotecă este un demo mix de aproximativ 20 minute în care orădeanul DJ Klaus EB (Grafformers) prezintă pe scurt peste 35 ani de spirit Hip Hop, livrat în beat-uri și arome dansante ale momentului. „Old to the new school“ cu doar două platane și un mixer!

Mixul de mai jos tocmai a dat startul pentru Electric Castle DJ Contest 2015! Dați și voi o ascultare și un favorite pe Mixcloud.com dacă vă place. Grazie mille!

Electric Castle DJ Contest 2015 – DJ Klaus EB by Dj Klaus EB (Grafformers) on Mixcloud

 

Lista pieselor/Tracklist:
Sugar Daddy – Another One Bites the Dust (Rap) (1980)
Grand Wizard Theodore – Military Cut (1983)
World’s Famous Supreme Team – Hey DJ (1984)
Eric B. & Rakim – Paid in Full (Seven Minutes of Madness – The Coldcut Remix) (1987)
De La Soul – Me, Myself and I (1989)
A Tribe Called Quest – Can I Kick It (1990)
A Tribe Called Quest – Award Tour (1993)
Newcleus – Jam on It (1984)
Shannon – Let the Music Play (1984)
Junior M.A.F.I.A. – Get Money (1996)

Vinyl and Chit-Chat 2

afis-20150228-we_love_vinyl_chit_chat_2-kosher_moszkva_kavezo_oradea

Comunitatea We Love Vinyl Oradea are plăcerea să anunțe organizarea celei de-a doua ediții a târgului de discuri vinil din Oradea. Evenimentul va avea loc pe data de 28 februarie 2015 la Moszkva Kavezo (str. Moscovei nr. 8) cu începere de la orele 14:00.

Gazdele principale, în postura DJ-ilor orădeni DuBase (Guerilla Outernational), Klaus EB (Grafformers) și Rogvaiv (MuzicaDeVest), vor pune la dispoziția publicului audiofil un colțișor în care acesta va putea asculta ceea ce “minează” sau este interesat să vândă/să cumpere.

Alături de ei, vor mai expune/vinde și alți colecționari locali precum Cristi Copex (N.O.R.), Mircea Țenț sau Gabi Burlău. Din alte localități vor fi prezenți cei de la Dusty Sounds Record Shop din Cluj-Napoca (singurul magazin fizic de discuri vinil din Transilvania) precum și un colecționar din Timișorara.

Intrarea liberă!

Vinyl and Chit-Chat – prima întâlnire a comunității We Love Vinyl Oradea

afis-20141220-we_love_vinyl_chit_chat-kosher_wine_and_coffee_oradea

Fiind în antreul sărbătorii de Crăciun, comunitatea We Love Vinyl Oradea s-a gândit la organizarea unei prime întâlniri a tuturor celor care iubesc discul de vinil și muzica ce o poartă în groove-uri. Pe tot globul există un reviriment al acestui format clasic și nemuritor, iar cei din comunitatea We Love Vinyl Oradea s-au gândit să-l sărbătorească și ei într-o locație primitoare din orașul lor.

Conceptul acestei prime întâlniri e simplu: cine are pe-acasa discuri de vinil preferate, e invitat să le aducă și să le arate, asculte împreună cu ceilalți. Vor fi la dispoziție 2 pickup-uri prin amabilitatea lui DuBase, o sală de expoziție primitoare și chef de povești frumoase legate de discul de vinil. Cei ce poate nu au avut șansa să le descopere sunt bineveniți, acesta fiind pentru ei poate și momentul de început al unei frumoase prietenii cu discul de vinil și magia ce o creează în jurul lui.

Cei ce au discuri de care doresc să se despartă prin troc sau vânzare, sunt bineveniți să le aducă cu ei. Scopul final al acestui demers este acela de a avea întâlniri lunare în care să existe un mic bazar de discuri, pe măsura ce se adună în mod organizat cât mai mulți interesați. Discul de vinil e într-un fel puntea peste timp între generațiile actuale și cele trecute, fiind printre puținele lucruri care le conectează în această lume puternic digitalizată și tehnologizată.

Așadar, comunitatea We Love Vinyl Oradea vă așteaptă cu drag sâmbătă, 20 decembrie 2014, după orele 18:00, la Kosher Wine Coffee and Jazz, la un pahar de vin și voie bună!

Meditație prin Hip Hop cu Chimie la Moszkva

afis-20141213-concert_chimie-meditatie_prin_hip-hop-moszkva_kavezo-oradea

Pe data de 13 decembrie, CHIMIE alias Mișu Foarfecă și BlackSheepSound au plăcerea să invite publicul orădean să intre într-o stare de visare printr-o sesiune de terapie  muzicală. Alături de artist vor mai evolua câțiva prieteni invitați precum Flou Rege, Adverss, Mihai Leca și DJ Klaus EB (GRAFFORMERS). Evenimentul va avea loc la Moszkva Kavezo (str. Moscovei nr. 8, Oradea) cu începere de la orele 20:00. Warm-up și afterparty asigurat de același DJ Klaus EB.

Intrare: 15 lei.

Pune o mână sus dacă faci parte din mișcare!

Concert lansare album Dragonu’ – “Anul dragonului”

afis-20141114-concert_lansare_dragonu-anul_dragonului-eight_gamebar_and_lounge-oradea

RurbanizatOR are plăcerea să anunțe publicul orădean că, pe data de 14 noiembrie 2014, turneul național de lansare a noului album DRAGONU’ va ajunge și la Oradea.

“Anul dragonului” va beneficia de un concert de lansare pe măsură, Dragonu’ avându-l ca invitat pe Tecko Starr, iar din partea scenei locale pe DJ Klaus EB (GRAFFORMERS) care le va pregăti intrarea printr-o incursiune în soundul hip-hop românesc și universal.

Locație: Eight Gamebar & Lounge (bd. Dacia nr. 103, Oradea)

Startul de la 21:00, intrarea 15 lei. Afterparty to the break-a-dawn!

Muzică, dans și graffiti la festivalul Nymphea Dance 2014

afis-20141017-nymphea_dance_2014-preparty-moszkva_caffe-oradea

Festivalul Nymphea Dance, ajuns în 2014 la cea de-a XII-a ediție, se va desfășura pe parcursul a trei zile la Era Shopping Park din Oradea. Participanții de diferite vârste vor concura la competiții de hip-hop, breakin’ și dans de societate fiind jurizați de arbitri naționali și internaționali. „Ediția din acest an este dedicată memoriei lui Gabi Chevari (1966-2014), cel care a fost fondatorul festivalului Nymphea și amfitrionul și promotorul dansului în Oradea și România” – spune actualului coordonator al evenimentului, Anda Emanuela Ștefănuț.

Debutul Nymphea Dance 2014 va avea loc vineri, 17 octombrie, prin două workshop-uri de hip-hop coordonate de dansatorii internaționali SNU DEE și Fabio Mancini, iar concursul propriu-zis va începe tot vineri, de la orele 13:00, cu calificările la secțiunea hip-hop (1 vs. 1 și 2 vs. 2). Începând cu orele 22:00, iubitorii genului vor fi așteptați la Moszkva Caffe unde DJ Klaus EB (GRAFFORMERS) alături de DJ Franco (Sens Unic) și Saylas (Classick Music) le vor livra seturi de piese timeless de pe discuri de vinil, acompaniate de sesiuni rap și riff-uri de chitară electrică marca Tamás Paskuy.

Sâmbătă, KESHER 121 și M41 (GRAFFORMERS) își vor lăsa amprenta graffiti pe un panou, cot la cot cu SUCH (H2O).

Desfășurător complet festival Nymphea Dance 2014:

afis-20141017-nymphea_dance_2014-main_program-era_shopping_park-oradea

Arta urbană GRAFFORMERS în contextul TiMAF 2014

afis-20141010-timaf_2014-zorki-cluj-napoca

Iată că a trecut deja un an de la festivalul TiMAF 2013 Cluj-Napoca, ediție la care ETAL 180 a reprezentat echipa prin stilul său minimalist și totodată complex de a reda dualitatea literă-spațiu, plus lucrarea fotorealistă din cadrul competiției urbane din Piața Unirii.

Ediția TiMAF 2014 îi va surprinde de această dată pe membrii GRAFFORMERS axându-se pe prezentarea unui concept din partea locului… ceva “din românescul anilor ’80”. Curioșii vor avea însă parte de mai multe detalii live, sâmbătă și duminică, 11-12 octombrie 2014, la Podul Mărăști. Până atunci, KESHER 121 își va lăsa amprenta la Gară vineri, 10 octombrie 2014, pe unul din vagoanele puse la dispoziția TiMAF prin amabilitatea Regionalei CFR Călători Cluj. Seara va fi încheiată de DJ Klaus EB care va menține vibe-ul laturii urbane a festivalului prin party-ul anunțat la Zorki Cafe.

afis-20141010-timaf_2014_urban_cans-party-cluj-napoca

Concert Argatu’ @ Eight Gamebar & Lounge Oradea

afis-20140912-concert_argatu-eight_gamebar_and_lounge-oradea

Prieteni, v-ați pregătit pentru weekend cu șepci New Era și ii tradiționale? Pentru că vineri, 12 septembrie 2014, ARGATU’ a promis că va concerta live în Oradea, la Eight Gamebar & Lounge, unde DJ Klaus EB de la Grafformers vă va băga pe film începând cu orele 22:00, iar VJ Soultrip îl va completa la visuals încât voi “să vedeți” mai bine sunetul urban care se prezintă. Loc pentru biboieli și “mobilier urban” avem cât încape: roți, biciclete, plante, platane, mixere, tricouri, geci, câini, autocolante, bannere… so be there or be nowhere!

Și încă ceva: părăsirea incintei va avea loc doar atunci când nu mai are nimeni chef de zbenguială la afterparty, adică dimineața, pe răcoare!