Afiș Deliric, lansare mixtape "Delicatese"
Noaptea de 30 noiembrie 2013 a marcat probabil unul dintre cele mai reușite evenimente hip-hop petrecute în Oradea ultimilor ani. Deliric (Facem Records) a fost prezent în localul Window Pub din pasajul Vulturul Negru alături de prietenii și colegii săi de trupă, DOC și Vlad Dobrescu, unde a susținut lansarea mixtape-ului Delicatese (Street Tapes, vol. 2).

Băieții de la CTC au intrat pe scenă puțin peste ora 1 a dimineții în uralele publicului numeros ce scanda “ce-te-ce, ce-te-ce” și avea pe alocuri drapeluri ce sugerau intrarea în noua zi de sărbătoare națională, 1 Decembrie.

Evenimentul a avut loc prin inițiativa și aportul lui Robi/Emitter Planer fiind sprijinit și de cațiva reprezentanți ai scenei hip-hop locale: DJ Klaus EB/GRAFFORMERS (muzica pentru warm-up și afterparty), Yvette/BlackSheep Sound (foto), Alex/GRAFFITIn (foto), Kesher121/GRAFFORMERS (foto).

Vânzarea celor 346 de bilete (conform surselor oficiale) și prezența unui public numeros confirmă faptul că tinerii orădeni cer și alte evenimente hip-hop de anvergură!

Îi așteptăm deci cum se cuvine pe Haarp Cord în 20 decembrie? 😉
RurbanizatOR zice că da!